Sale!

Fustan me shkëlqim

250.00

Fustani me shkëlqim te veçant dhe model shumë unik, ka nje astar shumë të butë qe ju bënë te ndjeheni rehat.
Fustani është i perdorur sepse ka qenë i leshuar me qira, ka disa demtime minimale. Për këtë arsye fustani është me zbritje të madhe.
NR: 38/42/40

Fustan me shkëlqim
250.00
Scroll to Top