Sale!

Fustan gomë

100.00

Modeli i këtij korseti dhe detajet e rruazav e bëjn shumë unik. I let dhe i përshtatshëm, ngushton belin dhe thekson bukur trupin tuaj. Materiali gomë e bën edhe më të dëshirushem. Mund te vishet në evente të ndryshme.

Fustan gomë
100.00
Scroll to Top