Fustan gome

150.00

Dorezat e bëjn edhe më unik këtë fustan, pjesa e korsetit me lidhësa shtrëngon belin dhe trupi duket me forma përfekte. Detajet te prerja lart e korsetit jan vezulluse që e bëjn edhe më me shkëlqim fustanin. Fustani është i përshtatshëm per evente të ndryshme.(Fustan i perdorur pa dëmtime)
NR: 38/40/42

Fustan gome
150.00
Scroll to Top