Sale!

Fustan plish

100.00

Fustani plish me ngjyre mjalte ka nje prerje të thjeshtë që në trupin tuaj do të duket perfekt. Korsea me lidhësa ngushton belin dhe ekspozon me bukur format tuaja. Hapja mbrapa e pjesës së fundit e bën edhe më elegant fustanin, poashtu i lirshëm per vallëzim.
NR:38/40/42

Fustan plish
100.00
Scroll to Top