Fustan i bardhë

350.00

  1. Fustani për nuse ka material saten me shumë likër, detajet te pjesa e gjoksit dhe te rripi e bejn edhe më të veqant.

NR:38/40

Fustan i bardhë
350.00
Scroll to Top