Sale!

Fustan me shkëlqim

90.00

Fustan i shkurtër me nje material qipk me shkëlqim, modeli në pjesen e shpines e bën edhe më elegant.
(Fustani ka qenë me qira dhe është pak i përdorur, ka një dëmtim të vogël te pjesa e dores).
NR: 38/40

Fustan me shkëlqim
90.00
Scroll to Top